Disclaimer

De informatie op restaurantdriedaagse.nl wordt met grote zorg samengesteld door Nierstichting Nederland (verder ‘de Nierstichting’) in samenwerking met Resengo en de deelnemende Restaurants. Het copyright van alle op www.restaurantdriedaagse.nl gebruikte teksten en beelden behoort aan de Nierstichting en/of is afkomstig van de deelnemende restaurants. De Nierstichting kan geen enkele aansprakelijkheid aanvaarden voor de juistheid en volledigheid van de inhoud van restaurantdriedaagse.nl, noch voor schade als gevolg van eventuele onjuistheden of onvolkomenheden, of voor problemen als gevolg van het gebruiken of verspreiden ervan.

De Nierstichting is niet aansprakelijk voor de beschikbaarheid van een tafel of take away optie bij de deelnemende restaurants, de menukeuze (aantal gangen), de prijzen van de restaurants en de ingrediënten die bij de bereiding van gerechten in het zoutbewuste menu gebruikt worden. De deelnemende restaurants serveren op genoemde dagen (ook) een zoutbewust menu. Deze menu’s zijn niet zoutarm zonder zout bereid (tenzij door het restaurant aangegeven).

Heeft u vanwege gezondheidsredenen een specifiek dieet dat u volgt? Laat dit dan vooraf weten aan het restaurant waar u heeft gereserveerd.
De Nierstichting mag tekst en vorm van door derden aangeboden informatie voor www.restaurantdriedaagse.nl naar eigen inzicht wijzigen, en behoudt zich het recht voor aangeboden informatie niet te plaatsen.

De Nierstichting is niet verantwoordelijk voor de informatie op websites waarnaar op www.restaurantdriedaagse.nl wordt verwezen.

Voor vragen en opmerkingen

  • Voor vragen en/of opmerkingen t.a..v. de Nierstichting en/of de Nierstichting Restaurant Driedaagse: Neem contact op met info@nierstichting.nl
  • Ben je een deelnemend restaurant en heb je technische vragen? Neem dan contact op info@nierstichting.nl
  • Ben je een deelnemend restaurant, klant bij Resengo en heb je technische vragen? Neem dan contact op met met de Online-Helpdesk van Resengo.
  • Wil je als restaurant de actie steunen? Neem dan contact op met bedrijven@nierstichting.nl
  • Wil je vooral meer inspiratie t.a.v. zout ga dan naar nierstichting.nl/zout.