Op 12, 13, 14 maart 2019 vindt de tweede landelijke Nierstichting Restaurant Driedaagse plaats. De eerste editie was een enorm succes. Bijna 100 toprestaurants serveerden aan ruim 3500 gasten heerlijke, pure gerechten met aandacht voor minder zout. Dat vraagt om meer!
Minder zout, meer smaak, meer plezier!
Ook in 2019 hopen we samen met toprestaurants door heel Nederland een breed publiek te inspireren door te laten proeven hoe smaakvol pure ingrediënten zijn en minder zout eten is. Er zijn al veel aanmeldingen van restaurants binnen, ook Michelin en Gault Millau. De eerste 50 maken we daarom graag nu bekend:
- Restaurant Olivijn
- De Nederlanden
- Restaurant Vlaar
- Het Bosch
- Tuindorphotel ’t Lansink
- VILLA LA RUCHE
- Restaurant Dorset
- Restaurant Perceel
- Restaurant d’Ertepeller
- Luden Utrecht
- Valuas
- Houdt van Eten
- I-Dock
- De Witte Zwaan – De Bilt
- Brasserie Le Nord
- Kaatje bij de Sluis
- Villa Ruimzicht
- Restaurant De Dis
- Restaurant Akkeroord
- Restaurant Napoleon
- Brasserie de VOC
- Le Petit Bistro Sneek
- Restaurant de Mandemaaker
- Restaurant de Klok
- Restaurant De Vrienden van Jacob
- Restaurant Basiliek
- Restaurant ’t Ambachthuys
- Restaurant ’t Vaantje
- Savarin
- T HAVENMANTSJE
- Restaurant Kleijn Geluck
- Brasserie 22
- Restaurant Fabuleux
- Tollius
- Restaurant Het Molenhuys
- Ratatouille Food & Wine
- Restaurant de Saffraan
- Restaurant Scherp
- Hostellerie Vangaelen
- Restaurant Het Seminar
- De Kromme Watergang
- Sems Leeuwarden
- Le Brasseur
- Sense Restaurant
- Fris
- Restaurant de Pastorie
- Restaurant Ace
- Restaurant Opbuuren
- De Paalkoepel
Wil jij ook een tafel voor dit culinaire feestje reserveren?
Rond december komen de eerste restaurants online en kun je een tafel reserveren. Hou vooral deze website in de gaten.
Meld je aan met jouw restaurant!
Wil jij met jouw restaurant ook meedoen en van verschillende voordelen genieten? Meld je dan nu aan voor de Nierstichting Restaurant Driedaagse 2019!
Plaats een Reactie
Meepraten?Draag gerust bij!