Restaurant driedaagse Nierstichting

Van 23 tot en met 29 maart 2020 vindt de derde Nierstichting Restaurant Driedaagse plaats. De tweede editie van dit culinaire smaakevenement was met ruim 120 deelnemende restaurants een enorm succes. Must visit restaurants in heel Nederland serveerden heerlijke gerechten met aandacht voor pure ingrediënten en minder zout. Dat vraagt om meer!

Minder zout, meer smaak, meer plezier!

In 2020 gaan we met nog meer restaurants een breed publiek inspireren en laten proeven hoe smaakvol pure ingrediënten zijn en minder zout eten is.  De eerste  aanmeldingen van restaurants zijn alweer binnen, ook Michelin en Gault & Millau. waaronder:

  • Restaurant Olivijn
  • Het Bosch at the Waterfront
  • De Nederlanden
  • Villa la Ruche
  • Restaurant Bougainville | Twenty Seven Hotel
  • Restaurant Vlaar
  • Le Brasseur
  • Het Wapen van Schotland
  • Restaurant Zuiver
  • Restaurant UItspanning de Nadorst
  • I-Dock
  • Petossi
  • Rozemarijn
  • De Witte Zwaan
  • Villa Ruimzicht
  • Visrestaurant ’t Pakhuus
  • Le Petit Bistro
  • De Beejekurf
  • Landgoed Hotel & Restaurant Carelshaven
  • Valuas
  • Restaurant Het Molenhuys
  • Restaurant De Vrienden van Jacob
  • Restaurant Akkeroord
  • Hotel & Brasserie de Zwaan
  • Restaurant d’Ertepeller
  • Aan tafel
  • De Schans
  • Er volgen nog veel meer…
0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *