Er ontstaan momenteel talloze mooie initiatieven binnen de horeca.

Zo zendt Nierstichting partner Koppert Cress vanavond een speciale online TV uitzending uit ‘Hallo HORECA, wat doe jij?’ om de horeca een hart onder de riem de steken in deze moeilijke tijden. Topchefs, wetenschappers, politici en artiesten verlenen belangeloos hun medewerking.

Ferry van Houten, chef-kok van het Bosch en ambassadeur van de Nierstichting Restaurant Driedaagse, is o.a. te gast om zijn initiatief toe te lichten. Samen met zijn collega’s bereidt hij maaltijden voor hulpverleners werkzaam op de Eerste Hulp van VUmc.

Wil je ook geïnspireerd worden als restaurateur? Kijk dan vanavond om 20.20 uur ‘Hallo HORECA, wat doe jij? via horecanederland.tv/

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *