Nieuws van De Nierstichting over (koken met) minder zout

Chefkok Rob Kramer wint Lekkerste Stamppot met minder zout op Horecava 2019

Met zijn stamppot 'Winter Wonderland' is Rob Kramer uit Venlo vandaag de grote winnaar van de kookwedstrijd ‘Wie maakt het Lekkerste Stamppotje met Minder Zout’. Initiatiefnemers van deze wedstrijd zijn Koninklijke Horeca Nederland…
Aankondiging Restaurant driedaagse Nierstichting

Eerste 50 restaurants zijn bekend!

Op 12, 13, 14 maart 2019 vindt de tweede landelijke Nierstichting Restaurant Driedaagse plaats. De eerste editie was een enorm succes. Bijna 100 toprestaurants serveerden aan ruim 3500 gasten heerlijke, pure gerechten met aandacht voor minder…
Nierstichting Restaurant DrieDaagse in Magazine Lekker

Lekkerrr! Nierstichting Restaurant Driedaagse in Lekker 500

Minder zout, meer plezier is het thema van de Nierstichting Restaurant Driedaagse; ook in de nieuwste editie van het toonaangevende culinaire magazine Lekker 500! Culinaire top in Nederland omarmt de driedaagse! Topchefs en tevens ambassadeurs…
Wie maakt het Lekkerste Stamppotje met minder zout

Wie maakt het Lekkerste Stamppotje met minder zout?

Om de Nederlandse horeca bewuster te maken van koken met minder zout, dagen Koninklijke Horeca Nederland (KHN) en de Nierstichting Nederlandse koks uit om de Lekkerste Stamppot met minder zout te maken. De koks van de vijf beste recepten staan…