Circl Restaurant en Rooftopbar

Mijn Restaurant

In Circl Restaurant werken we met een klein vast menu, dagelijks aangevuld met lokale producten die het seizoen op dat moment te bieden heeft. Chefkok Rudolf Brand kookt in het restaurant volgens circulaire principes en gaat dagelijks de strijd aan tegen voedselverspilling. In de keuken experimenteert hij met duurzame kooktechnieken zoals wekken en fermenteren. Het doel is om met zo min mogelijk energieverbruik én afvalproductie, heerlijke gerechten te serveren en positieve impact te maken. Circl is een living lab, waar we iedere dag vooruitgang boeken in de wereld van circulair eten en drinken. Maak kennis met circulaire horeca en laat je verrassen door de pure smaken van lokale en duurzame producten.

A: Gustav Mahlerplein 1B Amsterdam
T: 020 628 20 80
E: restaurant@circl.nl
W: https://circl.nl/restaurant/

biedt tijdens de driedaagse het volgende speciale menu:

12,13 en 14 maart Lunch , 3 gangen , prijs: € 36.00
12,13 en 14 maart Diner , 3 gangen , prijs: € 36.00

U kunt reserveren op via de website van Circl Restaurant en Rooftopbar. Vermeldt bij uw reservering Restaurant Driedaagse Nierstichting.




Restaurants in Noord-Holland

Het Bosch

Jollenpad 10, Amsterdam
Bekijk restaurant ›

Brasserie 22

Kampstraat 22, Hilversum
Bekijk restaurant ›

Circl Restaurant en Rooftopbar

Gustav Mahlerplein 1B, Amsterdam
Bekijk restaurant ›

De Nederlanden

Duinkerken 3, Vreeland aan de Vecht
Bekijk restaurant ›

Restaurant De Vrienden van Jacob

Duin en Kruidbergerweg 60, Santpoort Nederland
Bekijk restaurant ›

Visrestaurant 't Pakhuus

Haven 8, Oudeschild (Texel)
Bekijk restaurant ›

Restaurant Ace

Utrechtsestraat 33, Amsterdam
Bekijk restaurant ›

Restaurant Vlaar

Noordereinde 129, s-Graveland
Bekijk restaurant ›