Circl Restaurant en Rooftopbar

Mijn Restaurant

In Circl Restaurant werken we met een klein vast menu, dagelijks aangevuld met lokale producten die het seizoen op dat moment te bieden heeft. Chefkok Rudolf Brand kookt in het restaurant volgens circulaire principes en gaat dagelijks de strijd aan tegen voedselverspilling. In de keuken experimenteert hij met duurzame kooktechnieken zoals wekken en fermenteren. Het doel is om met zo min mogelijk energieverbruik én afvalproductie, heerlijke gerechten te serveren en positieve impact te maken. Circl is een living lab, waar we iedere dag vooruitgang boeken in de wereld van circulair eten en drinken. Maak kennis met circulaire horeca en laat je verrassen door de pure smaken van lokale en duurzame producten.

A: Gustav Mahlerplein 1B Amsterdam
T: 020 628 20 80
E: circl@vermaatgroep.nl
W: https://circl.nl/restaurant

De actieweek van de Nierstichting Restaurant Driedaagse (22-28 maart) is verlopen. Voor informatie over het restaurant en de mogelijkheden die zij bieden, check de website van Circl Restaurant en Rooftopbar

Restaurants in Noord-Holland

Circl Restaurant en Rooftopbar

Gustav Mahlerplein 1B, Amsterdam
Bekijk restaurant ›

Dudockx Bar & Kitchen

Vreelandseweg 50, Hilversum
Bekijk restaurant ›

Fris

Twijnderslaan 7, Haarlem
Bekijk restaurant ›

I-Dock

IJDOCK 4, Amsterdam
Bekijk restaurant ›

De Nederlanden

Duinkerken 3, Vreeland aan de Vecht
Bekijk restaurant ›

Restaurant Olivijn

Kleine Houtstraat 70, Haarlem
Bekijk restaurant ›

Restaurant 't Pakhuus

Haven 8, Oudeschild (Texel)
Bekijk restaurant ›

Restaurant Petossi

Lange veerstraat 15 (Tijdelijk afhaaladres Donkere Spaarne 28), Haarlem
Bekijk restaurant ›

Restaurant Bridges

Oudezijds Voorburgwal 197, Amsterdam
Bekijk restaurant ›

Saté Keluarga

Willem Elsschotlaan 17, Amstelveen
Bekijk restaurant ›

Restaurant-uitspanning De Nadorst

Westerblokker 171, Blokker (gemeente Hoorn)
Bekijk restaurant ›