Circl Restaurant en Rooftopbar

Mijn Restaurant

In Circl Restaurant werken we met een klein vast menu, dagelijks aangevuld met lokale producten die het seizoen op dat moment te bieden heeft. Chefkok Rudolf Brand kookt in het restaurant volgens circulaire principes en gaat dagelijks de strijd aan tegen voedselverspilling. In de keuken experimenteert hij met duurzame kooktechnieken zoals wekken en fermenteren. Het doel is om met zo min mogelijk energieverbruik én afvalproductie, heerlijke gerechten te serveren en positieve impact te maken. Circl is een living lab, waar we iedere dag vooruitgang boeken in de wereld van circulair eten en drinken. Maak kennis met circulaire horeca en laat je verrassen door de pure smaken van lokale en duurzame producten.

A: Gustav Mahlerplein 1B Amsterdam
T: 020 628 20 80
E: restaurant@circl.nl
W: https://circl.nl/restaurant

biedt tijdens de driedaagse het volgende speciale menu:

12,13 en 14 maart Lunch , 3 gangen , prijs: € 25.00
12,13 en 14 maart Diner , 3 gangen , prijs: € 25.00

Reserveer direct online bij Circl Restaurant en Rooftopbar

U kunt direct, online reserveren bij Circl Restaurant en Rooftopbar voor de Restaurant Driedaagse. Vergeet niet bij uw reservering te vermelden 'driedaagse menu', indien mogelijk. Direct reserveren bij Circl Restaurant en Rooftopbar ›


Restaurants in Noord-Holland