Aanmelden 2020 editie

Wil je na het succes van de tweede landelijke editie met ruim 120 restaurants ook meedoen met jouw restaurant? Meld je dan nu aan!  De derde Nierstichting Restaurant Driedaagse vindt plaats in de week van maandag 23 tot en met zondag 29 maart 2020 en wordt vertegenwoordigd door must visit restaurants door heel Nederland die o.a.:

  • minimaal 3 -7 dagen in de actieperiode meedoen;
  • van een lunch of diner een absolute smaakbeleving maken;
  • met verse en pure ingrediënten werken en naar het seizoen koken;
  • tijdens actiedagen minimaal een 3 gangen tastingmenu serveren met aandacht voor minder zout.

Als deelnemend restaurant vorm je onderdeel van een bijzonder mooie culinaire vertegenwoordiging, krijg je exposure, betaal je geen afdracht, ontvang je o.a. een toolkit t.a.v. minder zout en profiteer je van inkoopvoordeel van partners. Daarnaast helpt de duurzame uitstraling, het beschikbare promotiemateriaal, de flexibele planning qua dagenop ook doordeweekse dagen en het digitale reserveringsysteem (Resengo) om meer gasten te trekken. Deelname is gratis.  Indien deelname tijdig bekend is en je in de  Lekker en/of  Gault Millau gids van 2019 vermeld wordt,  wordt er ook een driedaagse icoontje vermeld.

 

Interesse? We zien jouw aanmelding tegemoet!

E-mailadres van je account op restaurantdriedaagse.nl. Een e-mailadres voor reserveringen kan je later vastleggen.