Wil je na het succes van de eerste landelijke editie met 100 top restaurants ook meedoen met jouw restaurant? Meld je dan nu aan!  De tweede Nierstichting Restaurant Driedaagse vindt plaats op 12, 13 en 14 maart 2019 en wordt vertegenwoordigd door restaurants door heel Nederland (ook Michelin en Gault Millau) die o.a.:

  • van een diner een absolute smaakbeleving maken;
  • tijdens actiedagen een 3-tot-5 gangen zoutbewust tasting menu serveren;
  • met verse en pure ingrediënten werken en naar het seizoen koken.

Als deelnemend restaurant vorm je onderdeel van een bijzonder mooie culinaire vertegenwoordiging, krijg je exposure, betaal je geen afdracht en profiteer je  van inkoopvoordeel van partners. Daarnaast helpt de duurzame uitstraling, het beschikbare promotiemateriaal, de planning op doordeweekse dagen en het digitale reserveringsysteem (Resengo) om meer gasten te trekken. Deelname is gratis.

Interesse? We zien jouw aanmelding tegemoet!

Met onderstaand formulier kun u zich aanmelden.